Over de SVOL

 

Onder de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad, kortweg de SVOL, vallen op dit moment drie brede scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs: ISG Arcus, Scholengemeenschap De Rietlanden en de Scholengemeenschap Lelystad (SGL).
Ruim 3700 leerlingen volgen onderwijs bij ons en we hebben in totaal 410 medewerkers.

 

De belangrijkste missie van de SVOL is het bieden van vooruitstrevend, modern en uitdagend onderwijs voor leerlingen in Lelystad en omgeving en hen opleiden tot het behalen van een diploma op een zo hoog mogelijk niveau.

Leerlingen worden uitgedaagd maximaal rendement te halen uit hun talenten. De SVOL wil al haar leerlingen voorbereiden op het vervolgonderwijs en een bijdrage leveren aan het verwerven van een volwaardige plaats in de samenleving zodat zij als zelfstandige burgers in de toekomst hun weg in de maatschappij goed weten te vinden. Om breed en aantrekkelijk onderwijs voor de leerlingen te realiseren heeft de SVOL diverse onderwijsconcepten in huis en biedt zij onderwijs aan op verschillende niveaus waarin persoonlijke ontwikkeling altijd centraal staat. De scholengemeenschappen hebben hun eigen identiteit en eigen cultuur.

 

 

De SVOL is een organisatie in beweging en daarom kijken we kritisch naar ons huidige aanbod en de huidige structuur. Om meer te lezen over onze ideeën voor de toekomst kijk je hier.

Postadres: Postbus 2310, 8203 AH Lelystad - Telefoon: 0320 752 500 - E-mail: info@svol.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© SVOL 2015 - Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad
Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl
X
X