Alle scholen SVOL positief beoordeeld

Alle drie de scholen die vallen onder de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) zijn positief beoordeeld door de Onderwijsinspectie.
Dit betekent dat ISG Arcus, SG De Rietlanden en de SGL onder het zogenaamde basistoezicht vallen, iets wat alleen geldt voor scholen waarop de kwaliteit van het onderwijs minimaal als voldoende wordt beoordeeld.

 

Na hard werken van alle medewerkers kreeg afgelopen week de afdeling TL van de SGL ook ‘groen licht’ van de inspectie en nu geldt de positieve beoordeling niet alleen voor de drie Lelystadse scholen, maar ook voor álle afdelingen van deze scholen.

 

“Een resultaat om trots op te zijn,” aldus Barry Lommen, bestuurder van de SVOL.

“Zeker in een tijd waarin onderwijs nog wel eens slecht in het nieuws komt, is het fantastisch om te zien dat de Onderwijsinspectie goede scholen beloont. Dit is goed voor onszelf, onze leerlingen en hun ouders, het onderwijs en ook voor Lelystad. We kunnen zeggen dat het voortgezet onderwijs in Lelystad het goed doet.”

 

Te lang stil blijven staan bij dit succes doet de SVOL niet.

“Goed onderwijs bieden is één ding, in de toekomst goed onderwijs kunnen blijven garanderen is een tweede,” zegt de bestuurder.

“Voor de toekomst zijn er nog genoeg zaken te verbeteren. Iets wat de toekomst ook van ons vraagt. Het is echter een geruststellende gedachte dat we vernieuwing en verbetering kunnen realiseren op een goede basis.

Een basis van goed onderwijs verzorgd door goede mensen.”

SVOL

< Ga terug


Postadres: Postbus 2310, 8203 AH Lelystad - Telefoon: 0320 752 500 - E-mail: info@svol.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© SVOL 2015 - Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Privacyverklaring
Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl