Bijeenkomst voor leerkrachten van groep 7 en 8

Om een eerste stap te zetten in de richting van een toekomst met meer duurzame verbindingen tussen het primair en het voortgezet onderwijs en om jullie te informeren over de plannen die wij van de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad hebben, nodigen we leerkrachten van groep 7 en 8 van het primair onderwijs uit om deel te nemen aan een ontmoetingsbijeenkomst op dinsdag 13 oktober vanaf 16:00 uur op ISG Arcus (Lindelaan 99, Lelystad).

 

Deze bijeenkomst staat in het teken van ontmoeten en informeren.

We kunnen het ons bijvoorbeeld voorstellen dat je nu en zeker in de toekomst vragen krijgt van ouders over de toekomst van het voortgezet onderwijs. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om de juiste informatie te krijgen om deze vragen goed te kunnen beantwoorden.

Wat ons betreft is dit een aftrap om de verbinding tussen PO en VO verder vorm te geven.

 

Aan het einde van de bijeenkomst, om ongeveer 17:00 uur, is er nog gelegenheid om informeel van gedachten te wisselen, je vragen te stellen en elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

 

Wij hopen je op dinsdag 13 oktober te mogen begroeten. Aanmelden kan via deze link.

Je meldt je daarmee ook meteen aan voor de Nieuwsbrief die ervoor zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

 

< Ga terug


Postadres: Postbus 2310, 8203 AH Lelystad - Telefoon: 0320 752 500 - E-mail: info@svol.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© SVOL 2015 - Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Privacyverklaring
Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl