Bijeenkomst voor leerkrachten van het basisonderwijs

In augustus 2020 openen de deuren van onze nieuwe onderwijscampus in Lelystad. Dit wordt een unieke plek waar bijna alle middelbare scholieren van Lelystad hun onderwijs gaan volgen. Een plek waar ze een eigen vertrouwde thuisbasis zullen hebben, maar waar ze ook alle faciliteiten zullen hebben die ze nodig hebben om optimaal voorbereid te zijn op de toekomst.

 

Wij beseffen maar al te goed dat deze grote verandering vragen kan oproepen bij onze collega’s inhet primair onderwijs. Daarom nodigen wij je, zoals voor de zomervakantie al aangekondigd, graag uit voor een korte bijeenkomst op maandag 15 oktober van 16.00 uur tot 17.15 uur. De bijeenkomst vindt plaats op De Rietlanden, Grietenij 2202.

 

Het doel van deze bijeenkomst is tweeledig.
Allereerst willen we je natuurlijk graag bijpraten over de laatste stand van zaken van het ontwerp van onze campus, het bouwproces en onze onderwijsplannen. Hiermee hangt samen dat we je graag willen uitleggen op welke manieren de kinderen binnen de campus keuzes kunnen maken en hierin begeleid worden.
Ten tweede willen wij graag antwoord geven op vragen. Vragen die je zelf hebt, maar ook vragen die ouders hebben. We kunnen ons goed voorstellen dat ouders je vragen stellen waar je (nog) geen antwoord op hebt en dat je je ook goed wilt voorbereiden op vragen die ouders in de toekomst zullen hebben.

 

Om een beeld te krijgen van het aantal aanwezigen, wil ik je vragen om je vóór 10 oktober aan te melden via www.svol.nl/15oktober

 

Wij hopen op een grote opkomst.

< Ga terug


Postadres: Postbus 2310, 8203 AH Lelystad - Telefoon: 0320 752 500 - E-mail: info@svol.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© SVOL 2015 - Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Privacyverklaring
Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl