Examenresultaten SVOL in de lift

Verbeterprogramma leidt op alle fronten tot significante verbeteringen

 

 Na een op sommige fronten mager jaar zijn de examenresultaten van alle SVOL-scholen drastisch verbeterd. ISG Arcus, SG De Rietlanden en de SGL zagen in bijna alle afdelingen hun geslaagdenpercentages (ruim) boven de 90% uitkomen.

 

“Dit is een fantastisch resultaat. Zeker als je ziet hoe vorig jaar in sommige afdelingen de vlag erbij hing,” aldus bestuurder Barry Lommen. “Er zijn stevige verbeterprogramma’s ingezet en die werpen nu al duidelijk hun vruchten af.”

 

Nog niet zo lang geleden gaf de Onderwijsinspectie op De Rietlanden alle afdelingen het predicaat ‘zwak’. Binnen een jaar draaide deze school dit predicaat voor bijna afdelingen (met uitzondering van de theoretische leerweg) terug naar ‘voldoende’.

De examenresultaten geven nu ook reden tot juichen.

 

“SVOL-breed is dit een goede ontwikkeling. We werken met zijn allen keihard om het onderwijs in Lelystad op een hoger niveau te brengen,” zegt Barry Lommen. “Ook met de nieuwe campus in het vooruitzicht is het belangrijk dat we zelfverzekerd in ontwikkeling zijn. Iedereen die bij de SVOL werkt heeft gezien dat we samen in staat zijn onze kwaliteit te verbeteren.”

 

< Ga terug


Postadres: Postbus 2310, 8203 AH Lelystad - Telefoon: 0320 752 500 - E-mail: info@svol.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© SVOL 2015 - Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Privacyverklaring
Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl