Kijktip! In gesprek over Porteum

Dinsdagavond 24 november hebben wij een informatieavond georganiseerd voor ouders van leerlingen in groep 8 van de basisschool. Deze avond stond geheel in het teken van Porteum, de nieuwe onderwijscampus in Lelystad.

In verband met de coronamaatregelen hebben wij voor een online variant gekozen: een live talkshow die over internet is uitgezonden, waarbij ouders vragen konden stellen.

Tijdens de uitzending gingen wij in gesprek over het onderwijs op Porteum en kregen de kijkers een inkijkje in de gebouwen. Het programma is live ontzettend goed bekeken.

Ook voor u is het interessant om het programma te bekijken. Uw kind gaat immers ook volgend jaar naar Porteum. Daarom hebben wij de hele uitzending online gezet op https://youtu.be/i14-eaVzreg.

Hoewel het wellicht een lange uitzending is, geeft het daardoor wel een compleet beeld van het onderwijs op Porteum. Om het makkelijk te maken, hebben we de video in overzichtelijke hoofdstukken verdeeld, zodat u ook de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld alleen het deel over havo/vwo of vmbo te bekijken. Tijdens de uitzending krijgt u ook een inkijkje in de schoolgebouwen op de campus. 

U hebt natuurlijk vragen over de verhuizing naar Porteum en de manier waarop onze leerlingen daarop worden voorbereid. Hierover zullen we u in een later stadium alles vertellen. De toestand in de wereld zal uitwijzen op welke manier we dit kunnen organiseren.

< Ga terug


Postadres: Postbus 2310, 8203 AH Lelystad - Telefoon: 0320 752 500 - E-mail: info@svol.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© SVOL 2015 - Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Privacyverklaring
Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl