Plannen onthuld

Vanmiddag (5 januari) hebben de drie werkgroepen vmbo, havo/vwo en identiteit hun adviezen gepresenteerd aan de medewerkers, ouderraden, leerlingenraden en de raad van toezicht van de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad.
Hiermee wordt duidelijk wat de verdere invulling van onze plannen is om van de drie scholen naar twee clusters over te gaan: een cluster voor het vmbo en een cluster voor havo/vwo.

 

Medewerkers, ouders en leerlingen hebben maandenlang gewerkt aan deze adviezen en het bestuur en de directieraad hebben de adviezen overgenomen en zullen deze als voorgenomen besluit voorleggen aan de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad.

 

Over de essentie van deze plannen voor de toekomst is er een animatiefilm gemaakt. Deze kunt u bekijken op www.svol.nl/animatie.

 

De volledige adviesnota’s vindt u op www.svol.nl/adviesnotas.

 

We hebben samen weer een enorme stap gezet. Een stap die niet alleen bijdraagt aan beter voortgezet onderwijs in onze stad, maar die ook een bijdrage wil leveren aan een verdere ontwikkeling van Lelystad. De verbinding tussen ons, de arbeidsmarkt en het vervolgonderwijs wordt duidelijker en sterker dan ooit.

< Ga terug


Postadres: Postbus 2310, 8203 AH Lelystad - Telefoon: 0320 752 500 - E-mail: info@svol.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© SVOL 2015 - Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Privacyverklaring
Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl