Thema-avond over Jeugd en Veiligheid

Op woensdag 13 april a.s. organiseren de ouderraden van de SVOL-scholen (ISG Arcus, SG De Rietlanden en SGL) een speciale thema-avond voor alle ouders van leerlingen van onze scholen.
Hiervoor bent u van harte uitgenodigd

 

De avond gaat over jeugd en veiligheid in de gemeente Lelystad en de verantwoordelijkheid die scholen, politie, de maatschappij in het algemeen en vooral u als ouder kunt nemen om bij te dragen aan de veiligheid in de stad.

 

Het geheel staat onder leiding van Wilfred Assenberg, beleidsadviseur integrale veiligheid & handhaving van de gemeente Lelystad.
Ook zullen vertegenwoordigers van de politie, veiligheids- en zorgcoördinatoren van de SVOL en andere belangrijke partijen aanwezig zijn.

 

Op deze avond zal aandacht worden besteed aan de veiligheid in het algemeen in Lelystad ten opzichte van regionale/landelijke cijfers en het gemeentelijk beleid in deze. Tevens krijgt u als ouder inzicht in de samenwerking tussen school, politie en gemeente, de rol van de school, de jeugdagent en zal nadrukkelijk worden stilgestaan bij uw eigen rol. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van stellingen om de discussie op gang te brengen.

 

Uiteraard krijgt u tips en handvatten aangereikt en zal aan het einde van de avond ruimte zijn om klein comité met de school en politie van gedachte te wisselen over uw eigen, specifieke vragen.

 

De thema-avond vindt plaats op woensdag 13 april op SG De Rietlanden
(Grietenij 22-02) van 19.30 uur tot ongeveer 21.15 uur.

 

Gezien het belang van het onderwerp hopen wij op uw komst, zodat we er een prettige, inspirerende en prikkelende avond van kunnen maken.

 

Om een goede inschatting te kunnen maken van de opkomst willen wij u vragen via deze link uw aanwezigheid kenbaar te maken: http://www.svol.nl/events/ouderavondjeugdenveiligheid/

SVOL

< Ga terug


Postadres: Postbus 2310, 8203 AH Lelystad - Telefoon: 0320 752 500 - E-mail: info@svol.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© SVOL 2015 - Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad - Privacyverklaring
Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl